BUoY Café

ぶれる
」実験としてのカフェ。

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<Menu>

 

Coffee

○ 本日のコーヒー ¥500

○ 読み上げるコーヒー ¥600(ALL)

  ・誰も見ていない真っ暗なところ

  ・これ以上は悪くない私のふるまい

  ・わたしをキューバに連れてって

  ・ピンクのパンツをはいたパンダにナンパされちゃった

○アイスコーヒー 550円

○カフェオレ(アイス/ホット) 600円

 

Tea

○ ポットティー ¥600(ALL)

 ・アールグレイ

 ・ダージリン

 ・アッサム

 ・スパイス

 ・カモミール

○アイスティー ¥500

○ロイヤルミルクティー(ポット) ¥700

○アイスロイヤルミルクティー ¥600

○チャイ(ポット) ¥700

 

Others

○ 自家製レモネード(水/炭酸) ¥600

○自家製ミルクレモネード ¥650

○ ココア(アイス/ホット) ¥600

○ クリームソーダ(青/赤/緑) ¥700

○緑茶 ¥300

○オレンジジュース ¥300

○コーラ ¥300

○ジンジャエール ¥300

 

Alcohol beverrage

○ビール ¥500

○ワイン(赤/白) ¥500

○日本酒 ¥500

 

FOODS

○ ホットサンド ¥700

※セット割引 全てのドリンクを -50yen

 

DESSERT

○ プリン ¥650

○ スペシャルケーキ ¥650

 *チーズケーキやカッサータなど、日替わりでご用意しております。

○チョコテリーヌ ¥600

○ 黒蜜きなこアイスクリーム ¥500

 

 

その他、季節のドリンクやお店で手作りしたケーキ、アルコール類が登場することもあります。

メニューの写真などは各SNS、店頭の看板をご確認ください。

価格は税込です。決済方法は現金またはPayPayのみとなっております。予めご了承ください。

 

*原価の高騰により一部値上げを行いました。ご了承ください。

 

 

営業時間:木曜・金曜14時-19時 / 土曜・日曜・祝日13時-18時

 

その他公演に合わせた休業および営業時間拡張がございます。

ホームページやtwitterでご確認くださいませ

 

 

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cafe Instagram

 


 

Open: Thursdays, Fridays 2pm-7pm
Saturdays, Sundays and Holidays 1pm-6pm

 

Closed: Mondays, Tuesdays, Wednesdays, New Year’s holidays, Summer holidays

Address: 49-11, Senju-Nakacho, Adachi-ku, Tokyo[map]

 


 

 

Artist in Café

 

第一弾 「私の複数性」

得重聖治 2022.1.20-2.27

https://buoy.or.jp/cms/program/tokushige/

 

第二弾 愛波 MANA 「印-誠を語る魂の絵画-」 

栗原愛波(MANA) 2022.2.21-3.20

https://buoy.or.jp/cms/program/mana/

 

第三弾 「恩送りアートカフェ」プロジェクト

前田とまき  2022.6.2-25

https://buoy.or.jp/program/onokuri/

 

第四弾 「YOU TAKEN BY YOU」

榎倉冴香 2022.7.1-31

https://buoy.or.jp/program/you-taken-by-you/

 

第五弾『部位再生』

nodom 2022.8.1-14

https://buoy.or.jp/program/nodom/

 

第六弾《毛》

呉 依蔓/momoco-ya. 2022.8.21-28

https://buoy.or.jp/program/ke/

 

第七弾「新しい自分と出逢う」展
椎葉浩貴2022.10.1-16

https://buoy.or.jp/program/shi_bako_ki/

 

第八弾「波が吹いて森が引いていく」
赤澤玉奈2022.12.15-24

https://buoy.or.jp/program/akasawa/

 

 

 

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BUoY Café is ...

The BUoY Café: an Out-of-Focus Experiment

Apparently it’s bad to be out of focus. It’s cool to be focused on your future, but no one wants an out-of-focus photograph. Yet, in such an age, we at the BUoY Café will dare to experiment.

Usually, a café will have a particular recipe for preparing each kind of coffee bean. The staff will be given training to make sure that the coffee tastes the same, no matter who makes it. But we don’t do that here. At the BUoY Café, the baristas let their feelings dictate how they will prepare the coffee on any given day.

To be out of focus is to be imprecise. We live in a world where anything can be taken and reproduced better – but the moment you drink an out-of-focus coffee, you are suddenly returned to your own body and to your own sensations. There’s nothing better than that.

And don’t forget, there’s a theatre in the basement here. That means that all sorts of people are passing through the café: actors, playwrights, directors, architects, artists, chefs, writers, curators, entrepreneurs, composers… Many different perspectives are caught up in this whirlpool, so it’s hard to avoid collisions and easy to lose your way. You might think that you’ve finally reached your destination, only to wake up the next morning to realise that you were totally wrong. But that’s normal here.

We want this café to be a place where different skills and different societies continue to shake each other up. We don’t really have a destination or goal in mind. We simply believe that there are things we can invent and discover, when everything’s out of focus. In a world where not even the near future is certain, we hope there are people who will resonate with the subtle vibrations that are transmitted from the BUoY Café.